Thursday, 15 June 2017

KISAH PINGGANG ROZITA CHE WAN


Assalamualaikum...

Cantikkan Rozita Che Wan tu... walaupun dah 40an umurnya tapi pandai jaga penampilan..iye memang orang kata jadi artis banyak duit boleh pasang badan kan? actually sama je kita yg orang biasa ni kalau nak pasang badan jaga badan pun boleh je kalau kita nak.. ingat jadi artis senang? yg kita nampak kat social media ni macam senang je kan pegi sana sini ambik gambar kejenya make up je kejenya.. tapi tahu tak sehari berapa jam diorang bekerja? so memang patutlah they earn more money dan untuk "maintenance" badan sendiri..

orang biasa mcm kak dyna ni pun kalau nak boleh je jadi macam che ta (cheee wahhh...hahhaha... bukan perasan tapi bole diusahakan)

actually betul tau... bukan nak perasan syok sendiri tapi dengan premium beautiful umur dah 40an bole nampak mcm anak dara lagi 
kenapa? betul ke?
iyeeee......

bukan sebab pakai premium beautiful tu ketat cerut pinggang..bukan!!!!
tapi adanya F.I.R (far infrared rays) yg ada pada premium beautiful ni buatkan kita awet muda... senang cakap or layman language.. FIR ni baik utk peredaran darah so..bila darah jalan lancar seluruh badan kan kita sihat ..bila kita sihat lambatlah process penuaan tu..

Baru-baru ni semua tahu kan dlm rancangan popular di TV temuramah dengan Che Ta yg orang duk kata che ta tu pakai apa pun cantik kita pakai tak cantik... abis dah pinggang dia pun macam anak dara memang la pakai apa pun cantik.. bukan salah baju yg dia pakai... kalau kita pakai baju harga 40 ribu pun kalau badan kita out of shape tak terjaga memang la tak semenggah rupanya..

Eh bukan nak cakap pinggang akk macam che ta..tu gambar tengah ngandung 6 bulan... suka sgt tgk penampilan org sebelah kita tu... umur lebih kurg je kot.. pandai jaga diri luar dan dalam... berani ambik gambar duduk je.. tunggulah nanti lepas dah habis berpantang... jadi pinggang 20 ke 40 😆
Pakai premium beautiful dah lama sangat tapi first time nak merasa pakai masa berpantang ... nanti kak dyna sharekan testimoni tu nanti ye.. 

nak tahu lagi betul ke tidak premium beautiful ni boleh whatsap kak dyna ye 010-2023555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...