Saturday, 3 June 2017

TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL JOHOR


Assalamualaikum semua..
kali ni kak dyna nak share orang-orang di Johor pun boleh rebut peluang bina side income dengan Business PREMIUM BEAUTIFUL

ni semua set baru .. Insya Allah team kak dyna tak ada set bawah katil atau set lapuk untuk dijual
Alhamdulilah kami PB expert sentiasa mendapat sambutan 

saja nak share, side income atau pendapatan sampingan ni tak perlu tunggu bila duit gaji kita dah tak mencukupi nak tampung komitment bulanan baru kita nak mula cari pendapatan sampingan

sebab dalam hidup kita ni rata2 lupa bab SIMPANAN tapi HUTANG makin bertambah kan?  samalah kak dyna dulu pun tak ingat semua ni 

tapi bila dah sedar ni cepat2 betulkan keadaan... belum terlambat tapi mesti kena ada side income atau senang cakap berniaga... jangan harapkan 100% semuanya pada gaji hakiki, memang tak boleh cukup..tak cukup tu bukan nya tak syukur .. cuma kena pandai planning untuk masa hadapan..


nak ada SIMPANAN TANPA DISENTUH ni first of all kenalah langsaikan hutang piutang (kecuali hutang long term seperti loan rumah atau kereta) selain daripada tu credit card, personal loan dan sebagainya kena ZERO barulah kita ada solid simpanan

selagi hutang2 kecik ni tak susut malah bertambah cepat2 rancang bagaimana nak settlekanya..

sebab tu kak dyna seru nak share dgn business ni adalah salah satu cara ikhtiar nak atasi semua issue di atas.. NAK KE NAK? 

ramai yg akan kata NANTI LAH, TAKPELA KO BUAT DULU, TAKPELA NANTI AKU NAK AKU CARI KO, tak pun mesti ada yg cakap SETAKAT NI MASIH CUKUP LAGI ... cukup? adakah u all mencipta zon selesa CUKUP sendiri? tak payah tanya banyak, tanya satu soalan je... tabung anak2 terjamin? biasakan menabung untuk anak2 sebab keadaan ekonomi semasa semakin VITAL mencabar poket sendiri kan? 

tak perlu malu  nak mula tapi bagi kak dyna yg tak mula ni patut risau dan patut malu...

kalau nak tau lebih lanjut bole hubungi kak dyna di 010-2023555

atau

TOP AGENT JOHOR Kak dyna di bawah ni NorFaezah di 012-775 1949


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...