Tuesday, 20 June 2017

TOP LEADERS CIRCLE MELAKA ~ SELATAN RAMADHAN

TOP LEADERS CIRCLE MELAKA - SELATAN 


Assalamualaikum..
bulan puasa tak menjadi penghalang untuk kami adakan kelas ilmu.. bukan selalu pun tapi sekali ni mantap sungguh perisiannya.. seriously kak dyna teruja dgn ilmu kelas pada hari tu.. boleh dikatakan apa yg merisaukan dan apa yg buat kita selalu bertanya diri sendiri kenapa dia bole dapat kenapa aku tak bole dapat... segala persoalan tu ada pada majlis ilmu kami

seronok berniaga secara berkumpulan.. sebab walaupun dari latar belakang yg berbeza umur yg berbeza itu bukan lah masalah besar yg penting siapa didepan kita tu adalah orang yg dah lalui segala susah payah sampai lah ketangga kejayaan.. jadi tak mustahil jika kita follow 100% tindakan nya pasti kita pun jadi hebat seperti mereka mungkin lebih hebat dari apa yg pernah kita bayangkan..

sebab tu pernah dengar tak "kelilingi lah diri anda dengan orang2 yg positif dan berjaya kerana tak mustahil kita pasti ikut jejak yg sama"

terima kasih pada mentor kak dyna CDM Salleha Roslan yg bagi ilmu bak omputih kata "spoon-feed" 
semua soalan dan jawapan dah ada depan mata..tinggal nak berikan 100% tindakan sahaja...

business ni sebenarnya mudah kita yg selalu jadikanya susah.. mudah sebab product dan marketing plan sentiasa ada syarikat support dan juga team support semuanya sama shj bezanya TINDAKAN KITA SAHAJA 


dah dapat belajar secara free dapat lagi special gift dari CDM kami from fashion valet ... 


ni bukan agent duck scarf tau tapi ni kak dyna nak umumkan siapa pemenang hadiah pemberian CDM kami pada fighters booster top sales 




kak dyna bersama-sama mentor kak dyna and top agent perak :)


tahniah pada siapa yg ikhlas berkorban kecil untuk sampai ke kelas Melaka... kelas merata di Malaysia tapi sejauh mana kesanggupan kita untuk pergi mencari dan menuntut ilmu... jangan tunggu ilmu tu dtg depan muka kita sama juga rezeki tak akan dtg tanpa usaha...syabas TEAM!!!!


CIk puan Emcee kita first time diberi peluang untuk mengendalikan majlis hari tu... PB Expert Selatan bakal Diamond NorFaezah Mansor


hehehe.. jangan korang gerun pulak tgk gambar ni..
candid pictures always make us smile kan..
masa ni tengah interframe majlis diakhir2 kelas tu sebab nak sampaikan special gift pada yg hadir hari tu.. kekwat je possing mcm tu kan..oh ya masa ni kak dyna 7 months pregnant :)

itu je buat masa ni..
nanti kak dyna udpate lagi aktivity2 premium beautiful expert... 

No. 1 CERTIFIED PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT
DYNA SALLEH
010-202 3555

Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...