Saturday, 15 July 2017

GROUP COACHING BERSAMA NEW JOINED DAN LEADERS BARU TOP LEADERS CIRCLE

Assalamualaikum semua,

first of all thank you yg sudi stop kat ruangan ni
walaupun hari ni 16/7/2017 Syawal ke-21
ramai lagi yg beraya dan tak lepas peluang buat open house kan?... hari ni kak dyna tak keluar beraya..tengok je...hehe tak sanggup dah mengah nak berjalan2 .. makan pun alar kadar je.. maklumlah esok ada check up ..kang tekejut lagi nurse tengok berat kita naik..hahahhaa... 

ok hari ni kak dyna nak update and share with you all minggu lepas 8/7/2017 walaupun orang masih sibuk beraya kak dyna tetap adakan special group discussion sebab dah masuk bulan baru ada maklumat baru dan aktiviti baru juga..
jadi selain berjumpa dengan orang-orang baru kak dyna juga sampaikan amanat pada leaders terpilih area Putrajaya, Selangor dan Sepang..

walaupun mengah jugak dah nak berjalan walaupun baru 32 weeks tapi tetap jugak nak pastikan anak2 buah bisnes ni faham hala tuju dan kalau boleh nak mereka kenali bisnes ni dari basic baru lah lega rasa nak bersalin bulan AUgust ni...

nak bina kumpulan dan yg baru bermula memang kena selalu mencari ilmu sama2 belajar ..apa yg kak dyna belajar dari mentor InsyAllah kalau boleh nak "bluetooth" apa yg ada dlm kepala ni pada anak2 buah semua... paling bahagia bila anak2 buah ni yg dtg dan serap betul2 apa yg kita nak sampaikan dan nampak sangat kesungguhan diorang hari tu...

dan masa tu jugaklah bagi peluang pada shining leaders utk practised jadi speaker sebab apa? sebab one day mereka ni juga akan handle and organised kelas mereka sendiri bersama team masing2 InsyaAllah... 





dalam busines ni tugasan sebagai emcee jangan lah dianggap remeh tau..sebab selaku seorang emcee segala input pembukaan majlis tu sangatlah penting...dari situ je dah dapat input macam mana nak berdepan dengan prospect... sebab tu kalau attend mana2 kelas business.. apa yg emcee sampaikan wajib beri perhatian dan jgn ambil mudah tugasan ni... teringat masa Mentor kak dyna juga bagi tugasan sebagai emcee dari situ banyak belajar apa yg perlu disampaikan... kak dyna doakan Ieka kimika terus istiqamah bersama TLC dan kumpulan..




yang ni pun sama jugak.. bakal diamond sales RM180k Insya Allah... kagum dengan perubahan beliau sebab masa mula2 sehinggalah ke hari ni..betul cakap mentor kak dyna kita ni kalau nak berjaya mentor boleh bagi 5% je selebihnya adalah datang dari initiatif diri sendiri... diri sendiri kena kuat nak capai baru dapat..
alhamdulilah bertubi2 premium beautiful cash buyer cari Zulaikha musim puasa dan raya.. syukur bangga tengok anak buah yg rela hati ambik ilmu















last but not least... rezeki bila mentor kak dyna sudi bagi kejutan dtg ke kelas kami dan berkongsi tips utk fight tiket korea yg baru je buka july ni... Ya Allah semoga kak dyna dan team beramai2 jejak ke Korea January 2018 nanti ..terima kasih CDM Salleha selalu support kami walaupun macam2 cabaran yg perlu dilalui dulu... 





busines ni makin lama buat makin senang
yg penting sudi follow dan duplicate tindakan
kak dyna memang kalau bole paksa nak je paksa semua mulakan bisnes ni..tapi apakan daya manusia ada yg suka jalan senang dari susah susah kejap je dulu..

tapi kalau tetiba terbuka hati nak buat business ni bersama2 kak dyna dan team... call me or email or whatsapp me at 010-2023555... insyallah suka kak dyna nak berkongsi cepat2...

TERIMA KASIH SEMUA
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...