Sunday, 23 July 2017

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET VIRAL DI VIRAL SIAKAP KELI



Assalamualaikum readerssss...

haa kali ni kak dyna nak cepat2 share dengan u all review seorang adik cantik yg dah kahwin dan mempunyai 4 orang anak.. kenapa nak review pasal dia? haaa ni yg best selalunya hakak review orang pakai premium beautiful dari agent2 premium beautiful kan so u all kata tak aci kan.. haa kali ni adik cantik manis yg bukan agent premium beautiful langsung tapi bagi review tentang premium beautiful sebab apa? sebab dia memang pakai setia ketika berpantang dan selepas berpantang..

antara petikan yg dikongsikan ialah:

'Anak dah empat, nak jaga bentuk badan lagi susah' - Wanita kongsi tips maintain badan selepas bersalin

Bukan mudah nak menjaga badan selepas bersalin. Menurut Puan Nur Balqis Yunus, jika tempoh berpantang dimanfaatkan dengan baik, tiada masalah untuk mendapatkan bentuk badan yang asal. Apa yang penting, disiplinkan diri untuk berpantang, selain suami juga perlu membantu dan memberi dorongan kepada isteri.


Pastikan pakai bengkung, kalau boleh 100 hari

Kalau lebih lagi bagus sebenarnya. Tetapi saya pakai Premium Beautiful saja sebab mudah nak pasang sendiri. Pakai setiap masa kecuali masa mandi, masa berurut dan bertungku saja buka. 

Bila pakai, biar kemas dan selesa. Semakin hari badan semakin mengikut benduk, jadi ketatkan lagi biar ikut sampai bentuk yang kita rasa puas hati. Sebelum pakai, letaklah minyak panas yang rasa selesa untuk perut. Lagi cepat kecik perut kita. 

haaa begitulah kata cik adik cantik tu... 

actually kalau kak dyna tak berniaga premium beautiful pun kak dyna tetap bagi credit pada premium beautiful korset
sebab yelah pernah jugak dulu2 beli yg biasa2 punya 
memang betul tak sama dengan bila dah pakai dan rasa sendiri dengan premium beautiful..
kuality dia tu yg tiada tolok bandingnya...
sampaikan pakaian dalam biasa ni memang dah lama digantikan dengan premium beautiful setiap hari ...

harga setanding kuality 
harga setanding "service"nya pada badan kita aset kita
harga setanding dengan jaminan nya
harga setanding dengan JENAMA nya

kalau sayang kan suami atau yg single lagi kalau sayangkan
body cepat2 risik premium beautiful dengan kak dyna ye

010-202 3555

Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...