Saturday, 5 August 2017

ROKET BISNES BERSAMA SIFU NAJIB ASSADOK DI BAYVIEW HOTEL MELAKA



assalamualaikum readers...

first time kak dyna attend rocket bisnes seminar with SIFU Najib Assadok di Melaka tempoh hari..
bila berniaga ni memang ilmu kena selari dengan peredaran masa juga..
macam gadjet juga ilmu bisnes pun kena updated kalau tak perniagaan kita pasti ketinggalan kebelakang.... 


seminar tempohari focus more on FB Ads and what is DO and DONTS sebagai peniaga online..
morale nya kak dyna still kena attend for advance class on this.. Insya Allah sekarang masa tak mengizinkan ..al maklumlah kak dyna tengah tunggu masa je nak bersalin ni... Insya Allah selagi hati ni memang minat berniaga dan mindset juga fikir bisnes pasti akan memenuhi kelas2 advance online marketing & selling..Insya Allah..




















Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...