Thursday, 12 October 2017

Akibat pakai premium beautiful badan terpaksa...


Rasa macam nak meletop tengok. 
Masa pregnant tu perut Kak Dyna ni besar sangat. Baby boy keluar pun almost 4kg. 


Kak Dyna ni orangnya tinggi, tapi halus mulus je badan. Bayangkan pulak, dengan usia yang sebaya Che Ta Bergetah tu, Kak Dyna boleh usung perut ke sana sini selama 9 bulan. 

Biasanya confirm kita akan sakit belakang kan lepas bersalin. Nak tunduk urus baby pun tak selesa. Punya la sakit-sakit badan. Tapi kali ni berbeza sikit. Alhamdulillah as a mother of three, Kak Dyna dapat maintain fit lepas bersalin.

Ni dia kelebihan paling utama yang anda confirm akan feel, bila pakai Corset Magik ni lepas bersalin:

1. Darah nifas dan air bisa keluar sepenuhnya dari badan

2. Rahim cepat kecut dan cepat balik pada kedudukan asal

3. Terpaksa hilang berat mendadak walau makan macam raksasa. (bab ni yang paling terkejut,serius perut cepat kempis walaupun kuat makan sebab breastfeed kan)

Best kan 😉

Kalau tergoda, terus la order.
010-202 3555

Diskaun Titian Cinta


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...