Sunday, 21 January 2018

PREMIUM BEAUTIFUL PAKAI LAMA TAHAN LAMA




KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL DIPAKAI LAMA

Amboi sampai menongkat badan tu.
Masa ni dah nak masuk 9 bulan memang berdiri kejap pun mengah. 



Kalau lah boleh pakai bengkung masa perut dah kedepan tu memang kak dyna nak pakai biar lega sikit pinggang kendung 9 bulan.

Ni nak bagitau, ada yang lepas bersalin dah tak muat pakai Premium beautiful?
Nak kena beli baru macam tak puas pakai yang lama kan?

Jangan bagi almari pakai!!!

Meh kak dyna bagi tips part mana yg you all tak muat tu piyem kak dyna. Ada cara dan tekniknya tak payah membazir tau. 

Sebab kak dyna pun bukan bole terus je pakai size lama lepas bersalin tapi sekarang dah pakai balik satu set. 

Berbaloikan ada set premium beautiful ni.
Bukan setakat pakai masa dalam pantang, tapi dah habis pantang sampai nak buat baby baru pun boleh pakai lagi ..hehehe gurau je. Serius memang tak rugi you all dah beli tu jaga dan pakai je hari-hari tak perlu cari pakaian dalam lain dah.

No.1 Certified Premium Beautiful Expert.

010-202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...