Monday, 19 March 2018

PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK ORANG KURUS. BOLEH KE?




KURUS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL? 

Kak dyna memang kurus dari dulu. 

Kurus yang agak melampau. Maksudnya selera makan sentiasa subur tapi kg tak naik. Bukan diet, dah memang package gitu.



Selalu la kena ejek macam-macam.
Kurus leper macam papan play-wood la, macam tiang la, tulang buat sup sedap la, suami peluk sakit la, ishh macam-macam ada yang lagi teruk dari tu.

Tapi kak dyna senyum je. Ialah tak kan nak nangis kan. Tapi dalam hati sedih sapa tahu kan. Ingat hati akak plastik πŸ€£

Lepas kahwin berat kak dyna 48kg dgn ketinggian 167cm. Kurus!!!
Minum susu penambah berat pun tak jalan makin ringan poket adalah. 

So akk redho je la pekak kan telinga orang kutuk kita ni ciptaan Tuhan. 

Lepas bersalin anak pertama kedua, pun tak naik banyak. TAPIIIIIII tu perut yang naik walaupun baby dah keluar. 

Duduk dalam kereta cik abang usha tajam kat perut uncit kak dyna. Eh tak bole jadi. Pun tak buat apa-apa. Ye la tak kan nak pegi sedut lemak? Mana nak cekau duit? Exercise? Bukan tak nak tapi tak buat-buat πŸ˜‚πŸ˜‚.

Satu hari tu bila nak berniaga ni tak syok la kalau promote tapi tak pakai. So kak dyna pun dapatkan lah satu set. Ha! ambik kawww. Mula2 pakai size yang kecik. Lepas sebulan macam tu terpaksa tukar. Kenapa kah? 

Haaaa... jangan tak tau premium beautiful ni bole dapatkanBERAT BADAN IDEAL. Tapi you all jangan la risau pulak pakai premium beautiful ni bertambah KG. Yang kurus macam akak ni bertambah KG nampak shape. Yang berisi tu BUANG KILO maintain shape. Gitewww. 

So korang jangan la ejek-ejek kawan2 yang gemss atau kurrss. Diorang tu usaha tau nak sihat. Why not uol suggestkan dia dengan product-product yang boleh membantu, macam Premium Beautiful, dapat pahala tau dari membaja dosa. 

Haa sekian panjang pulak cerita kak dyna kali ni. Terima kasih yg baca sampai habis. Ni pengalaman sendiri bukan buat-buat cerita. 

Selamat menjamu selera tanpa was was semua. 

SALINA SALLEH 
0102023555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...