Thursday, 15 March 2018

SM/SSM AWARD 2018 -IDCC SHAH ALAM by Premium Beautiful Expert Salina Salleh



Hari ni giliran kita raikan orang lain, esok lusa giliran kita pula.
Dari awal berniaga ingat lagi pesan mentor. Kita pandang kehadapan saja. 
Penuh hall sepanjang-panjang tu bole buat larian 100 meter. Penuh! Alhamdulilah tempoh hari turut serta meraikan kejayaan mereka yang mencapai jualan RM20000-RM60,000. 
Setiap tahun memang makin meningkat. Bila orang kata bisnes ni dah ramai yg buat itu petanda bagus untuk teruskan buat. 


Almost 8000 usahawan SHOM yang hadir.
Panjang dewannya dari depan ke hujung macam 100 meter jugak rasanya.

 
Bersama Premium Beautiful Expert Putrajaya, Zulaika. 
Happy dia seharian di IDCC. Insya ALlah gunakan platform business yang kukuh ini 
untuk melebarkan lagi empayar seluruh Malaysia.


Quality kasut Infinence ni serius setanding dengan jenama antarabangsa tetapi dengan Harga Malaysia.  semua mampu milik kasut cetusan dari Dato Prof Jimmy Choo dan di gayakan oleh si cantik Manis Fazura.





Lawa-lawa semua. Exclusive sangat. Means setiap batch tidak akan dikeluarkan lagi. Maksudnya tak ada ulang reproduction.






Sama tapi tak serupa.
Tak sengaja. Spontan je senyuman tu.
Apa kata orang ada Kimia ..hahah chemistry!
ALhamdulilah fikirkan baik-baik, doakan kami berjaya menjadi muslimah busineswoman.









kalau masih berminat dan dah terbuka hati nak mulakan tahun ini, boleh la contact kak dyna di 0102023555 atau pun clik je link ni dan ikut arahan selanjutnya 

Jangan malu nak MULA.
setiap orang ada impian dan cita-cita.
Insya Allah dengan SHOM pasti dapat capai satu demi satu.
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...