Monday, 14 May 2018

HAI-O SINGAPORE



Alhamdulilah well spent meeting with Singapore team representative.
Kalau nak tahu, mereka berdua ni pangkat akak-akak dengan kak dyna. Salute dengan akak berdua ni. And proven that age is just a number.
Seorang tu towards 60 thousands sales. Lagi seorang tu towards 180 thousands sales. Tindakan and passionate akak berdua ni amat luar biasa.

Dari Singapore tu sanggup nak rasa dan duduk sama-sama ambil semangat dari mentor-mentor kami, nak dibawa pula ke Singapura dan berkongsi dengan team disana.
Sempat sharing rahsia senjata macam mana nak bertahan lama, dalam bisnes SHOM ni. Bilangan yang berniaga ramai, tapi bagaimana nak kekal lama tu yang kita nak gandakan lagi menggunakan teknik yang betul dari mentor yang berpengalaman 17 tahun.
Beruntung dan rezeki atas komitment mereka berdua ni kelmarin, dapat peluang berjumpa dengan Multimillionaire Sifu kami CDM Hj Azlan Deraman dan CDM Hjh Siti Rohana.



Memang tak di sangka-sangka. Terkedu terkesima dapat jumpa depan-depan, truth testimony.
Orang Johor dan Singapura, ada yang berminat untuk mula dengan modal rendah dan cara duplikasi mudah, boleh belajar dengan kak neng atau kak noriz segera. Dah nak raya ni, dapat buat 1000-5000 duit raya kira dapat BONUS dah tu





Neng Mohammad👈🏻 
(+65 9351 7651)

(+65 8288 1383)


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...