Wednesday, 6 June 2018

PROMO HARGA MURAH GILER SHAKE ME AIR KURUS

PROMO HARGA MURAH GILER SHAKE ME AIR KURUS

Sebelum tu, nak sharing dengan uol kalau ada terdengar atau kita sendiri kena ambil tahu sebelum bulat-bulat percaya kata-kata orang. Jika ada yang kata soya tak elok diminum kerana ia dapat mengaktifkan cancer?


JOM baca ni kejap, bagus tau info kat bawah ni dan confirm lepas uol baca terus nak pinang 3 kotak SHAKE ME.

'Shake me is produced by wholesome soy and not isolate soy protein'

Dalam shake me terdapat agent penting iaitu:-

1) garam buluh
2) L-Carnitine
3) Isoflavones



1) GARAM BULUH boleh clik sini untuk lebih detail http://www.hai-omarketing.com.my/products-detail.asp?id=13


2) L-CARNITINE
L-Carnitine ni adalah sejenis amino acid. Ia membantu badan kita untuk menghasilkan tenaga. Dan juga L-Carnitine ni bertindak sebagai agent pembakar lemak.


3)Manfaat kesihatan Isoflavones

1. Mengurangkan gejala menopause

2. Mengurangkan risiko serangan jantung
Isoflavones menghentikan pertumbuhan sel-sel yang menyebabkan penyumbatan arteri. Arteri-arteri ini biasanya membentuk gumpalan-gumpalan darah yang boleh menyebabkan serangan jantung.

Perlindungan terhadap gangguan prostat dengan mencegah pembesaran kelenjar prostat lelaki iaitu melambatkan pertumbuhan kanser prostat dan menyebabkan sel-sel kanser prostat mati.

3. Meningkatkan kesihatan tulang

4. Mengurangkan risiko kanser
Isoflavones boleh melawan pertumbuhan tumor kerana isoflavones bertindak melawan sel-sel kanser seperti rawatan untuk kanser.

5. Isoflavones dari sumber tumbuhan
Isoflavones dapat ditemui pada banyak makanan dan sumber terbaiknya adalah kacang soya.


6. Isoflavones adalah antioksidan
Kajian menunjukkan isoflavones mempunyai sifat antioksidan setara dengan antioksidan yang terkenal dari Vitamin E. Kekuatan antioksidan isoflavones dapat mengurangkan risiko kanser jangka panjang dengan mencegah kerosakan DNA.

OK mudah-mudahan dapat memberi sedikit ilmu untuk kita bagi kekal sihat dan prevent apa-apa sebelum berlaku. Harga SHAKE ME ni tak semahal dan mampu milik untuk semua orang kekal sihat dan slim.

sekarang ada promo beli 3 DAPAT 5 kotak Shake Me. Macam mana tu? Kalau nak cepat-cepat whatsap ke 010-202 3555. sebab hq dah restok banyak kali dah, bulan ni memang bulan promo untuk shake me yang tak masuk akal. Iye bayar 3 dapat 5 kotak logic ke? YES!!! dengan shake me memang logic dan FAKTA ye bukan auta.

Kak dyna belanja dulu real testimoni ni, testimoni depan mata kak dyna, macam kak dyna tengok sendiri dari size XXXL ke size XS.








sekarang ada promo beli 3 DAPAT 5 kotak Shake Me. Macam mana tu? Kalau nak cepat-cepat whatsap ke 010-202 3555

Di bawah ni antara gambar-gambar







Yang last ni payment by customer secara Online pada hari terakhir Promo. Customer ni dari Port Dickson. Rezeki dia sampai juga infor promo ni pada dia kan. 
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...