Tuesday, 24 July 2018

BUSINESS RIVIEW DI MELAKA - PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT MELAKA



Alhamdulillah, majlis ilmu telah berjalan dengan lancar.Sesekali kita berkumpul di bahagian selatan, untuk memudahkan perkongsian dengan team dari selatan. 
Tapikan 1 je, tak cukup masa. Bukan apa, bila dah jumpa buat kelas ni memang rasa tak puas nak curah. Nak sharing bagaimana cara yang betul sebenarnya nak berniaga bersama team kak dyna dan Sahajidah Hai-O.





First time, buat ibu anak 3 ni, diberi tugasan untuk mengacarakan majlis ilmu kami haritu. Nak tau tak, kak dyna rasa tugasan pengacara ni paling bagus sebab dia bukan saja perlu memulakan dan menutup majlis, malah pengetahuannya harus menyeluruh tentang bisnes. Jadi tahniah antara top agent premium beautiful Melaka, Pn. Nasmi Hasmiza, boleh clik link di bawah ni untuk berkenal lebih lanjut mengenai beliau.


Ini pula team dari Alor Gajah, seorang suri rumah dan seorang lagi bekerja di Hospital Alor Gajah. Kedua-dua ni bole kak dyna katakan mereka hebat berniaga. Ragam anak-anak tu siapa kata tak ada kan? tapi semangat ibu pada diorang ni kak dyna salute sangat, walau dah selesa tapi tetap jadikan impian sebagai motivasi untuk Asma dan Ira setia dengan SHOM

Orang Alor Gajah nak belajar berniaga boleh contact mereka di bawah:




Yang ni juga, diberi peluang untuk berkongsi cerita tentang Premium Beautiful. Beliau telah menjual lebih 10 set premium beautiful secara cash dan Instalment plan.

Ibu anak 3 yang bersalin czer ni berkongsikan bagaimana premium beautiful ni sangat membantu ibu-ibu bersalin czer untuk kekalkan shape dan berat badan. Dan yang paling best, boleh pakai selepas jahitan kering. Dan pakai seharian untuk keselesaan terutama dibahagian bekas jahitan tu kan. Kak dyna tak ada pengalaman bersalin czer, tapi kak dyna ada ramai customer yang beli premium beautiful adalah mommy yang bersalin czer. Mereka ni nak hilangkan rasa denyutan bekas jahit.  Bukan tu je, pernah dengar tentang scoliosis? Boleh clik sini untuk tahu lebih lanjut testimoni dari keluarga Ika sendiri:




Dan kak dyna juga ada tugasan hari tu, macam biasa, dalam hati kak dyna ni memang nak sangat adik-adik yang baru-baru atau yang dah lama bersyukur bila ditemukan dengan platform buat income bersama Sahajidah Hai-O ni. Pedulikan mulut-mulut orang yang negative tu. Kak dyna pun masih waras dan boleh fikir baik buruk, tak kan kak dyna nak membodohkan diri dan rakan-rakan yang sama-sama nak capai impian masing-masing kan. setiap kali diberi peluang untuk bercakap memang kak dyna berdoa moga Allah berikan rakan-rakan didepan kak dyna tu mudah untuk faham dan nampak kebaikan apa yang kami cuba sampaikan.Semoga kita berjaya sama-sama. Kak dyna tak nak la berjaya sorang-sorang. Kalau kak dyna naik satu anak tangga, kak dyna nak rakan-rakan kak dyna juga naik sama-sama.

Semoga makin ramai lagi wanita-wanita di Melaka ni nak sama-sama buat pendapatan kedua, atau pendapatan utama keluarga. JOmmmm.


Alhamdulillah kalau ada yang kata cantik. SEbenarnya bukan nya kecantikan yang dikejar semata-mata, tapi ni namanya cantik tak sengaja. disebabkan premium beautiful dan product-product kesihatan dalaman seperti Herba Maharani, N'licious, ShakeMe, MinKaffe, dan banyak lagi semua kami guna. Cantik tu bonus, sihat tu yang kami utamakan. Nak? JOmmmm.


Tak sabar nak siapkan sama seperti mentor kak dyna ni. Yang dah lama follow kak dyna, doakan ye kak dyna cepat siap sampai ke puncak bonus 41%. AAmin.









Hehehe...ini Zati. Bak kata zati hari tu, ini bukan last minit dah kak dyna, tapi last saat. hahaha..i knew she gurau je. sebab siapa yang dah lama berada dalam circle kami, tentu semua bersangka baik dan terima dengan baik. Testimoni zati ni pun best tau, dia antara testimoni Premium Beautiful untuk mommy yang sukar mengandung. Kan kita wajib ikhtiar kan? So nak ikhtiar dengan premium beautiful boleh risik dengan zati di bawah ni;





Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...