Tuesday, 28 August 2018

BUSINESS CLASS EDISI SELATAN , MELAKA


Alhamdulilah bisnes kelas yang berlangsung sabtu lepas berjalan dengan lancar. Syukur sangat sebab bertuah bila CDM hebat turun padang kongsi pengalaman dan ajarkan kami ilmu yang mereka dah amalkan sejak 16 tahun yang lepas.
Terima kasih tak terhingga buat pasangan CDM Hj Azlan Deraman dan CDM Hajah Siti Rohana Yusuf kerana sudi datang ke melaka bagi berkongsi ilmu dengan kami disini. Insya Allah segala yang diajarkan akan kami laksanakan dan berkongsi dengan ramai lagi yang memerluka. Orang kata, sebagai tuan rumah, kak dyna diberi peluang untuk menjadi emcee pada hari tersebut. Gementar bukan main bila didepan kak dyna ni semua hebat-hebat belaka. Orang yang dah bulat hati in lain semangat dan aura mereka.
Ni mentor kak dyna CDM Salleha, memang wajib dengar slot dari dia yang pakar dalam premium beautiful. Tak pernah jemu bila belajar bab produk-produk yang dibawah bumbung sahajidah hai-o. 
Rakan seperjuangan, bakal Double Diamond Aisyah berkongsi tentang dirinya yang hilang KG bila konsisted minum shake me, minkaffe dan N'licios, serta di kuatkan lagi dengan bantuan body shaping Premium beautiful.Nak membina apa saja bentuk perniagaan, bukan mudah dan bukan sehari dua. Perlu bersabar, bersangka baik dan jalan memilih rezeki. Jika dah mulakan sesuatu tu habiskan hingga berjaya. Bukan rejoin atau tinggalkan bisnes ni. Apa saja bisnes yang kita buat akan lalui process yang sama, jumpa karenah manusia yang sama. Jadi istiqamah tu penting bila nak berubah dan capai impian.

Jom join team kak dyna.
Dari RM47 kak dyna akan bawa uol untuk pilih product apa yang uol nak menjiwai. 

Boleh wassap terus ke 0102023555

No comments:

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...