Thursday, 15 November 2018

JOM GRAB PELUANG BISNES DENGAN HANYA RM47



JOM GRAB PELUANG BISNES DENGAN HANYA RM47.

Serius?!


Iye, memang betul. Dan peluang macam ni sayang kalau tak rebut sekarang.

Jom bagi peluang kepada diri anda untuk dekati bisnes bersama kami, kenali produk-produk kami dan bagi pencerahan secara face to face apa benda kami buat sebenarnya. 


Mana tau, sekiranya anda sedang mencari peluang untuk berniaga dengan modal permulaan yang kecil dan yang KHAS untuk wanita, kami teringin sangat nak membantu anda merialisasikan segala impian bersama keluarga.






Jom baca sampai habis sebab-sebabnya ok.



Hanya daftar RM47 sebagai ahli.
Dan anda dah boleh terus mula berniaga.

Free coaching.
Free online sistem.
Free group support.
Bahan disediakan.
Product viral.
Business dah 26 tahun.


Apa kelebihan jadi ahli?
1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini. Ada beratus produk, boleh pilih ikut kesesuaian minat anda.

2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang.

3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami.

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.

5. Ada hadiah menarik untuk yang achieve target. Target tak besar mana pun. Semua mampu achieve. Lagipun ilmu copywritting dan teknik hasilkan gambar menarik di guide PERCUMA. Ilmu FREE all the time.

6. Peluang untuk melancong setiap tahun.

7. Ada payslip tau. Payslip ni laku digunakan bagi urusan jual beli kereta atau aset yang lain.

8. Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun, berpeluang merasa pegang income 10,000 ke atas sebulan tanpa putus.

Best kan? Tu baru sikit je benefit yang saya sebut. Ada banyak lagi hadiah best-best dalam business ni. Syarikat pun dah 26 tahun. 
Jom kita mula daftar sekarang. RM47 je untuk mula untuk capai income 5 angka sebulan. Awak buat, confirm awak dapat 😊






wassap ke 010-202 3555


Siapa tahu pelaburan serendah RM47 untuk pendaftaran bakal merubah masa depan. InsyaAllah.
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...